Klant in de schijnwerpers: AQS, Nieuwegein

AQS, All-In Quality Services

AQS is een bedrijf dat fungeert als verlengstuk van technische dienst en officemanagement en werkt samen met diverse partners voor allerlei producten en diensten op het gebied van facilitair beheer variërend van technische installaties tot beplanting.

All-In Quality Services richt zich op het beheer en inrichten van gebouwen met een non nonsens en pragmatische instelling. Voor veel klanten fungeren zij als verlengstuk van de technischedienst en officemanagement, waarbij zij worden ingezet voor leveranties van pen tot ontwerp & onderhoud van technische installaties en gebouwen. Zij bieden hun klanten het voordeel van 1 aanspreekpunt en zijn 24/7 telefonisch- en per mail bereikbaar voor storingen en/of calamiteiten en zullen altijd de continuïteit van uw onderneming op de 1e plaats zetten.

Daarnaast heeft AQS een eigen webshop. Van kantoorartikelen tot camera systemen, van kantine benodigdheden tot complete kantoorinrichting, in de Shop van All- In Quality Services vindt u een compleet overzicht van de meest gangbare kantoorbenodigdheden.

In opdracht van AQS verzorgt Paans het onderhoud aan CV en AC-installaties bij Radio 538, Radio 10 & diverse andere bedrijven. In 2008/2009 heeft Radio 538 twee nieuwe livestudo’s gebouwd, welke van alle gemakken zijn voorzien. Doordat Radio 538 een dynamisch bedrijf is en meerdere studio’s heeft die ook het nodige onderhoud behoeven, was het voor hun een logische stap om iemand in huis te halen die kan ontwerpen, bouwen en onderhouden.

Kijk voor meer informatie over faciliatiair beheer op de website van AQS