Airco project foto’s

Particuliere klant plaatsen airco

  WP_20170515_004

WP_20170515_005

WP_20170515_002

Prinses Marijkeschool, koeling verzorgt in de gymzaal te Den Haag

WP_20150508_004

WP_20150508_005

 

Airco systeem Visser en Visser te Barendrecht

barendrecht 5

barendrecht 4

barendrecht 2

Grote marktstraat plaatsing airco in Den Haag

den haag airco 3

den haag airco 2

den haag airco

Rabobank Leerdam

Het plaatsen van koelmachine op het dak en het aanleggen van koudwaterleidingnet tbv koeling van de afdeling “bedrijven”.

Ventilatie Stichting De Haagse Scholen

In vier scholen in Den Haag heeft Paans in opdracht van Stichting De Haagse Scholen de ventilatiesystemen in de doucheruimtes en kleedruimtes verbeterd.

Gezondheidscentrum De Meern

Een gezondheidscentrum in De Meern is door Paans voorzien van airconditioning.

Appartementencomplex Breda

In 2011 heeft Paans in een appartementencomplex in Breda de regeltechniek ten behoeve van warmwaterinstallaties verzorgd. Er zijn Cenvax-regelaars geplaatst, waarbij speciaal aandacht geschonken werd aan legionellapreventie en de spuiregeling van het warmwater voorraadvat.

Hakkers & Doornbos Gorinchem

Op 1 september openden de dames Hakkers & Doornbos hun kledingwinkel aan de Arkelstraat in Gorinchem. Paans verzorgde de airco-installatie in de winkel.

Silk trailer

Nadat de tsunami Sri Lanka teisterde, heeft Silk Show Architects in een rondreizende trailer een glazen wand laten plaatsen en computers geïnstalleerd, zodat mensen via Skype konden praten met mensen in Sri Lanka. Af en toe liet Silk Show Architects water in de trailer lopen, waardoor de Skypers natte voeten kregen.
Paans Installatiebedrijven heeft in deze bijzondere trailer airconditioning aangebracht, bestaande uit twee cassette-units. Het buitendeel werd bevestigd onder de trailer.

Abalco Werkendam

Abalco maakt voor hun cleaningwerkzaamheden gebruik van heetwater op locatie. Dit hete water wordt middels een verwarmingsysteem in een gesloten container geproduceerd. De regeltechniek om het water op juiste temperatuur te brengen en te houden is in een van de nieuwste containers door Paans verzorgd.

Hajofi te Utrecht

Voor de bedrijven gevestigd in het hajofi-pand te Utrecht is de verouderde chiller (koudwatermachine) vervangen door een Carrier koelmachine voorzien van geavanceerde regeltechniek met het doel zo efficient mogelijk te functioneren met zo laag mogelijk energieverbruik. de machine levert het gekoelde water voor oa luchtbehandelinginstallaties en ventilatorconvectoren in het gebouw.

Demonteren en afvoeren van de oude machine

Het plaatsen van de nieuwe machine.

Enigma te Zeist

Enkele kantoorruimten van Enigma te Zeist zijn voorzien van wandmodel airconditioners van het fabrikaat LG. Ieder vertrek is apart regelbaar in temperatuur voor zowel koelen als verwarmen. Ook het instellen van timerprogramma is mogelijk.

Aannemingsbedrijf De Klerk Werkendam

Aan de dijkzijde van het kantoor van aannemingsbedrijf De Klerk te Werkendam installeerde Paans Airco BV een City-Multi systeem van Mitsubishi Electric. Ingegeven door specifieke wensen van de gebruiker zijn hier zogenaamde kanaalmodellen geplaatst welke geheel boven het systeemplafond werden gemonteerd. De geconditioneerde lucht wordt via wervelroosters optimaal over de ruimte verspreid. Alle binnendelen zijn middels een tweepijpssysteem aangesloten op 1 buitendeel.

Mitros Utrecht

In het kantoor aan de Vlampijpstraat te Utrecht installeerde Paans Airco B.V. in 2004 een Multi-V systeem van het fabrikaat LG bestaande uit 3 buitendelen met daarop aangesloten 36 wandmodellen en cassettemodellen. In ieder kantoor is een binnendeel gemonteerd voorzien van afstandbediening waarmee de gebruiker het klimaat in het kantoor geheel zelfstandig kan instellen. De installatie vond plaats tijdens kantooruren en met volle kantoorbezetting. Dit soort systemen zijn uitermate geschikt voor toepassing in bestaande situaties. Met dergelijke systemen is het aanbrengen van kanaalwerk e.d. niet noodzakelijk en kan men volstaan met het aanbrengen van 1 leidingset waaraan alle binnendelen kunnen worden gekoppeld.

Lander Geldermalsen

Voor het conditioneren van de productieruimten van Lander Groep locatie Geldermalsen is gekozen voor de Baltic Rooftopunits van het fabrikaat Lennox. Met deze units maakt men optimaal gebruik van de buitencondities. In de zomersituatie kan door toepassing van een economiser gebruik worden gemaakt van vrije koeling terwijl in de wintersituatie het buitenluchtaandeel wordt gereduceerd zodat alleen het kleine buitenluchtaandeel behoeft te worden verwarmd. Hiermee werd een aanzienlijke besparing op de energierekening bereikt.