Duurzame installaties project foto’s

In opdracht van Dubo Techniek heeft Paans bij FAXX kantoor in Tilburg de CV+koelleidingen en vloerverwarming aangelegd

011

021

022

IMG-20141119-WA0001

IMG-20141119-WA0006

 

Paans heeft zonnepanelen geplaatst bij een klant in Houten

P1040950

P1040952

P1040951

Bij verschillende huizen zonnepanelen plaatsen in Nijkerk in opdracht van WSN

SAMSUNG

SAMSUNG

SAMSUNG

61 appartementen van Lovenlaan in Waalwijk

Paans heeft in opdracht van Dubo Comfortsystemen B.V. de hoofdleidingen t.b.v. de verwarming, koeling in een 3-pijps systeem en warmtapwatervoorziening voor deze appartementen gerealiseerd. De warmte- en koudeopwekking gebeurd middels een warmtepomp in de technische ruimte. Hierin zijn ook 3 stuks solo c.v.-ketels in cascade opgesteld welke indien nodig zorgen voor ondersteuning van de warmtepomp en voor de warmteopwekking voor de voorraadboiler. De hoofdleidingen zijn via de kruipruimte en de schachten naar de woningen aangebracht. De recirculatieleiding is in de schachten met behulp van een inliner systeem gerealiseerd waarbij de recirculatieleiding in de warmwaterleiding loopt. In de kruipruimte zijn deze leidingen gesplitst en afzonderlijk naar de technische ruimte aangebracht. Op het dak is een energiedak aangebracht welke door ons is aangesloten op de broninstallatie t.b.v. het reguleren van de bron. De installatie zijn volledig geïntegreerd in een gebouwbeheersysteem waarmee deze op afstand kan wordt uitgelezen en bediend.

Zonnepanelen plaatsen  8 CPO woningen in Heesch

Zonnenpanelen gemonteerd op de daken van de 8 CPO woningen in Heesch.

Verschilende woningen in IJsselstein cv-ketel vervangen

Woningcorporatie Provides uit IJsselstein heeft Paans Installatiebedrijven opdracht gegeven om 191 oude Agpo Econpact Combiketels te vervangen voor nieuwe duurzame installaties. Middels een ombouwset zijn nieuwe Intergas HRE 24/18 +RF ketels geplaatst en aangesloten op de bestaande zonneboilers. Voor de bewoners biedt de duurzame installatie lagere energiekosten. Tevens zijn alle hoogrendement-ketels voorbereid voor het uitlezen/beheer op afstand via de ingebouwde RF-module. Paans Installatiebedrijven biedt zo een nog meer tijd- en kostenbesparende manier van service!

Luxe woning Uppel

In Uppel (gemeente Woudrichem) is een prachtige woning gebouwd die helemaal klaar is voor de toekomst! Paans Installatiebedrijven heeft de woning voorzien van een complete installatie (verwarming, ventilatie en sanitair). De opdrachtgever heeft gekozen voor een compleet duurzaam concept met een warmtepomp en balansventilatie. Vloerverwarming en vloerkoeling in de woning zorgen voor een optimaal comfort. ’s Zomers wordt het binnenklimaat door vloerkoeling geoptimaliseerd. Tijdens de zomermaanden wordt de energie (warmte) die uit de woning onttrokken wordt opgeslagen en ’s winters gebruikt voor het verwarmen van de woning. Een duurzame installatie die zuiniger is in gebruik en vriendelijker voor het milieu.

Kantoorpand  Hakkers te Werkendam

Het nieuwe gedeelte van het kantoor van Hakkers te Werkendam is door Paans Installatiebedrijven voorzien van een energiezuinig koel en -verwarmingsysteem samen met een ventilatiesysteem met hoog rendement-warmteterugwinning. Het nieuwe gebouwdeel is vrijdag 1 juni 2012 feestelijk geopend.

 60 woningen te  Klundert

In 60 woningen in Klundert is door Paans Duurzame Installatietechniek per woning een warmtepomp aangesloten. Elke woning heeft een individuele verticale bodemwarmtewisselaar, die de warmtepomp ’s winters van de benodigde energie voorziet. In de zomer wordt de woning gekoeld en de warmte die uit de woning onttrokken wordt weer in de bodem gebracht. Dit systeem wordt projectmatig veel toegepast en is tegenwoordig een standaard die in de woningbouw niet meer weg te denken is.

Appartementencomplex te Waalwijk

Dit appartementencomplex wordt voorzien van een warmtepomp en een cascadeopstelling met een drietal c.v.-ketels ter ondersteuning en een voorraadboiler voor het warm tapwater. In de appartementen wordt vloerverwarming/-koeling gemonteerd.

 37 appartementen en commerciële ruimte Kloostertuin Stiphout

Paans Duurzame Installatietechniek B.V. maakte in Stiphout een warmtepompinstallatie, een cascadeopstelling c.v. ketels t.b.v. ruimteverwarming en warmtapwaterbereiding, een collectieve warmtapwaterinstallatie, een collectieve c.v. installatie met vloerverwarming/vloerkoeling en individuele mechanische ventilatie met WTW units.

Kantoorpand Bouwbedrijf Gebroeders van Herpen te Heesch

Het kantoorpand is voorzien van een warmtepompinstallatie waarmee verwarmd en gekoeld kan worden. Als bron is gebruik gemaakt van een zogenaamde Verticaal Bodem Warmtewisselaar systeem (VBWW). Het afgiftesysteem op de begane grond, 1ste en 2de verdieping bestaat uit vloerverwarming/vloerkoeling. Het vloerverwarmingsysteem kan geheel draadloos per vertrek nageregeld worden. in het souterrain zijn enkele radiatoren geplaatst die nageregeld worden met thermostaatkranen. De warmtepomp wordt weersafhankelijk voorgeregeld en schakelt automatisch over van verwarming naar koeling. Het kantoorpand is tevens voorzien van een gebalanceerd ventilatiesysteem.

Warmtepomp: Nibe fighter 1330-40
Broninstallatie: 15 stuks gesloten Verticale Bodem Warmte Wisselaars (Duratherm)
Afgiftesysteem: Vloerverwarming / Vloerkoeling (± 6 kM. WTH vloerleiding)
Passieve koeling: Externe platenwisselaar (Alfa-Laval)
Regeling: Weersafhankelijk voorregeling. (Nibe)
Naregeling: Draadloos per vertrek. (WTH)
Isolatie bronzijdig: Dampdicht d.m.v. 13mm kaiflex (Jagers isolatie)
Isolatie installatiezijdig: Thermisch d.m.v. Pir schalen afgewerkt met isogenepak (Jagers Isolatie)