Loodgieters

In combinatie met verwarming en/of koeling kan Paans ook loodgieterswerk voor haar rekening nemen. Paans Loodgieters is een aparte tak van Paans Installatiebedrijven, die zich richt op het installeren, repareren en onderhouden van alle natte groepen, voor renovatie en nieuwbouw van middelgrote projecten (woning- en utiliteitsbouw).

Alle werken worden uitgevoerd door monteurs, die vakkundig en gecertificeerd zijn op het gebied van waterleidingen, sanitair, rioolwerken, keuken- en badkamerinstallaties, gasinstallaties en dakwerk. Ook beheersen zij het vervaardigen van ambachtelijk zinkwerk, een specialisme waar tegenwoordig steeds meer vraag naar is, met name voor woningen/panden die onder architectuur gebouwd zijn en voor monumentale panden. Uit zink vervaardigen wij onder andere speciale vormen dakbedekking, goten en afvoeren.

Paans Loodgieters werkt met geavanceerde communicatiemiddelen zodat onze monteurs altijd te bereiken zijn en efficiënt op het project ingezet kunnen worden.

 • Neem contact op

  Paans Installatiebedrijven
  Telefoon: (088) 554 62 62
  Bij geen gehoor: (030) 261 01 11
  E-mail: info@paans.nl

   

  Op werkdagen zijn wij telefonisch bereikbaar tot 21:30 uur, en zaterdag van 8:00 tot 17:00 uur.

   

  twitter linkedin facebook

 • Could not save XML file

  Could not save marker XML file (D:\Inetpub\Users\paans\www.paans.nl\wwwroot/wp-content/uploads/wp-google-maps/1markers.xml) for Map ID 1

 • Waar kunt u ons vinden?

 • Paans & …