Bedrijven

Met een onderhoudscontract hoeft u bij een eventuele storing van uw airconditioning- en/of verwarmingsinstallatie niet lang te wachten. Als vaste klant heeft u voorrang en kunt u binnen maximaal 24 uur een service-monteur op de stoep verwachten.

Ook als u nog geen klant was van Paans kunt u overigens een onderhoudscontract af laten sluiten. Naast een snelle service en storingsdienst wordt met een onderhoudscontract uw installatie jaarlijks schoongemaakt en grondig nagekeken. U betaalt geen voorrijkosten en arbeidsloon.

Onderhoud van uw airconditioning
Buiten de reguliere controle van ventilatoren, compressor, algemene werking én de vulgraad van het systeem, is het raadzaam de filters of het filtersysteem jaarlijks te laten controleren. Tevens kunnen in de “condenswaterbak”, door indroging, verstoppingen ontstaan tijdens winterperiodes. Wij adviseren u de airco maximaal 5°C lager in te stellen dan de buitentemperatuur en nooit lager dan 21°C. Zo kunt u genieten van een optimaal klimaat en blijft het energieverbruik laag.

 

Voor meer informatie over onderhoudscontracten en tarieven kunt u bellen met  (030) 261 01 11