Particulieren

Met een onderhoudscontract hoeft u bij een eventuele storing van uw verwarmingsinstallatie niet lang te wachten. Als vaste klant heeft u voorrang en kunt u binnen maximaal 24 uur een service-monteur op de stoep verwachten.

Ook als u nog geen klant was van Paans kunt u overigens een onderhoudscontract af laten sluiten. Naast een snelle service en storingsdienst wordt met een onderhoudscontract uw ketel periodiek schoongemaakt en grondig nagekeken. U betaalt geen voorrijkosten en arbeidsloon. Vanaf 90 euro per jaar bent u voor de komende twee jaar al verzekerd van een warm plaatsje in ons onderhoudbestand.

Periodiek onderhoud via internet
Door middel van een innovatief online besturingssysteem kan Paans uw verwarmingsinstallatie op afstand in de gaten houden. Een uniek systeem waarmee storingsmelding, diagnose, bewaking en parameterinstelling op afstand kunnen worden uitgevoerd. Met deze moderne methode kan Paans het volledige beheer van installaties besturen vanuit de eigen vestiging.

Onderhoud van uw airconditioning

Buiten de reguliere controle van ventilatoren, compressor, algemene werking én de vulgraad van het systeem, is het raadzaam de filters of het filtersysteem jaarlijks te laten controleren. Tevens kunnen in de “condenswaterbak”, door indroging, verstoppingen ontstaan tijdens winterperiodes. Wij adviseren u de airco maximaal 5°C lager in te stellen dan de buitentemperatuur en nooit lager dan 21°C. Zo kunt u genieten van een optimaal klimaat en blijft het energieverbruik laag.

 

Voor meer informatie over onderhoudscontracten en tarieven kunt u bellen met (030) 261 01 11