Het bedrijf

Paans Installatiebedrijven is een gecertificeerde organisatie die gericht is op het ontwerpen, installeren, beheren en onderhouden van alles op het gebied van verwarming, koeling, klimaatbeheersing, meet- en regeltechniek en sanitair/loodgieterswerk.

Dat doen we al tientallen jaren in heel Nederland voor zowel bedrijven/utiliteitsbouw, de woningbouw en particulieren. Onze goed opgeleide installateurs en monteurs zijn bijzonder servicegericht ingesteld. Naast de pure vakkennis die ze bezitten, werken ze met geavanceerde communicatiemiddelen. Dit bevordert een snelle werkstroom en stelt ons in staat veelal op afstand onderhoud te verrichten en storingen te verhelpen.

Daarnaast bewaken we de noodzaak van directe contacten met korte lijnen. Bij Paans wordt u altijd persoonlijk te woord gestaan door iemand die op de hoogte is.

Ook de betrokkenheid bij mens en milieu, door onder andere het actief ontwikkelen van duurzame installatietechniek, heeft Paans een innovatief en klantvriendelijk imago opgeleverd.

 • Neem contact op

  Paans Installatiebedrijven
  Telefoon: (088) 554 62 62
  Bij geen gehoor: (030) 261 01 11
  E-mail: info@paans.nl

   

  Op werkdagen zijn wij telefonisch bereikbaar tot 21:30 uur, en zaterdag van 8:00 tot 17:00 uur.

   

  twitter linkedin facebook

 • Waar kunt u ons vinden?

 • Paans & …