Historie Paans

Sinds de oprichting in 1964 door de broers Leen Wim en Teus heeft Paans een uitstekende naam in de installatiemarkt. Het bedrijf is in de loop der jaren uitgegroeid tot een omvangrijke organisatie.

In het bedrijf wordt traditioneel vakmanschap gecombineerd met een goede kennis van de nieuwste technieken en ontwikkelingen. Hiermee richt Paans zich op zowel de utiliteitsbouw als op de woningbouw. Milieuzorg en energietechniek staan momenteel sterk in de belangstelling. Door de jarenlange ervaring is Paans in staat in te spelen op de nieuwe eisen die door milieu, wetgeving en consument worden gesteld.

Paans installeert onder andere verwarmings- en warmwatervoorzieninginstallaties waarin de allernieuwste technologie is geïntegreerd, zoals zonne-energie, warmtepompsystemen of bodemwarmte. Met deze technieken wordt de lucht verwarmd, gekoeld of ververst.

Onze medewerkers zijn inmiddels net zo vertrouwd met het plaatsen van zonne-energie-installaties als met het plaatsen van conventionele installaties. Paans is een krachtige, dynamische en innovatieve organisatie die is gebouwd op meer dan 50 jaar vakmanschap.

 

 

 • Neem contact op

  Paans Installatiebedrijven
  Telefoon: (088) 554 62 62
  Bij geen gehoor: (030) 261 01 11
  E-mail: info@paans.nl

   

  Op werkdagen zijn wij telefonisch bereikbaar tot 21:30 uur, en zaterdag van 8:00 tot 17:00 uur.

   

  twitter linkedin facebook

 • Waar kunt u ons vinden?

 • Paans & …