Verwarming Bedrijven

In heel Nederland verzorgt Paans zowel grootschalige als kleinschalige installatie- en onderhoudsprojecten voor de utiliteitsbouw en kantoor-/bedrijfsruimten. In het realiseren van duurzame oplossingen neemt Paans een leidende plaats in de markt in.

Adviesbureaus, architecten, woningcorporaties, projectontwikkelaars en aannemers schakelen Paans in voor geavanceerde klimaatbeheersingssystemen. Door afstemming van de installaties op de functies van de ruimtes wordt de optimale omgeving gerealiseerd, voor zowel mens als materialen; en binnen de eisen die de overheid stelt. Ook wordt Paans regelmatig door ondernemers ingeschakeld om de bestaande bedrijfsruimte door te lichten op warmtevoorziening en energieverbruik. Met energiebesparende aanpassingen en oplossingen kunnen de bedrijfskosten aanzienlijk gedrukt worden.

Onderhoud en storingsdienst

Onze speciale servicedienst is bij calamiteiten snel ter plekke. Middels een geavanceerd communicatiesysteem kunnen we op ieder moment zien waar onze monteurs zich op dat moment bevinden en ze zodoende efficiënt aansturen. Daarnaast worden installaties door Paans op afstand beheerd. Onderhoudswerkzaamheden en storingen kunnen veelal via internet op afstand gestuurd worden. Er kan periodiek onderhoud worden gepleegd zonder dat de gebruiker daar hinder van heeft, of zelfs maar iets merkt.