Service & Onderhoud

Op uw airconditioning- en verwarmingsinstallaties wilt u altijd kunnen vertrouwen. Zowel in de winter als in de zomer! Daarom raadt Paans Installatiebedrijven u periodiek onderhoud aan. Zo weet u zeker dat uw pand of woning altijd een optimaal binnenklimaat heeft.

Daarom kiest u voor jaarlijks onderhoud:

Paans projectfoto’s algemeen
  • Hogere veiligheid
  • Minder kans op storingen
  • Voorkom hoge reparatiekosten
  • Langere levensduur voor de installatie
  • Hoger rendement: verwarm uw pand of woning efficiënter!

Veiligheid

Het is fijn om er warm bij te zitten maar de veiligheid van uw verwarmingsinstallatie is ook belangrijk! Jaarlijks onderhoud van uw cv-installatie verhoogt de brandveiligheid van uw installatie. De brandweer raadt jaarlijks onderhoud daarom aan en sommige verzekeringen eisen dit zelfs.

Minder kans op storingen

Niemand zit te wachten op vervelende storingen. Hoe voorkomt u dat uw medewerkers of bezoekers onverwachts in de kou komen te zitten? Kies voor jaarlijks onderhoud om problemen op tijd te voorkomen. Ook regelmatig onderhoud aan uw airconditioning systemen is aanbevolen. Zo weet u zeker dat u nooit tegen onaangename verrassingen aanloopt. Uw medewerkers en bezoekers zullen u dankbaar zijn!

Voorkom hoge reparatiekosten

Met jaarlijks onderhoud houdt u uw installatie in topconditie. En dat scheelt: u vermijdt zo dure vervangingen en de arbeidskosten die komen kijken bij het oplossen van een storing. Zo houdt u weer geld over en hoeft u niet te schrikken van onverwachte hoge rekeningen.

Langere levensduur van de installatie

Het vervangen van de verwarmingsinstallatie of het airconditioning systeem kan prijzig zijn. U zorgt er het liefst voor dat de voorzieningen in uw pand zo lang mogelijk mee kunnen gaan. Regelmatig onderhoud van uw installaties zorgt ervoor dat deze langer in goede staat blijven. Zo geniet u samen met uw medewerkers zo lang mogelijk van een optimaal werkklimaat en hoeft u voorlopig niet te denken aan de aanschaf van een nieuw systeem.

Hoger rendement

Wist u dat u het rendement van uw verwarmingsinstallatie met 25% kunt verhogen? Tijdens een onderhoudsbeurt wordt uw installatie hier optimaal voor ingesteld. En die rendementsverhoging ziet u weer terug als een mooie verlaging van uw energierekening!

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor uw pand of woning? Neem dan gerust contact met ons op. Paans zorgt voor comfort, het hele jaar rond!

Cookies

Op deze site gebruiken wij cookies.