Zonnepanelen

Paans ziet een belangrijke toekomst weggelegd voor zonne-energie en wil iedereen hiervan laten profiteren. Door onze topkwaliteit zonnepanelen, vakkundige installatie en scherpe inkooptarieven kunnen wij u altijd de beste deal geven. Koopt u zonnepanelen via Paans, dan bent u verzekerd van minimaal dertig jaar zorgeloos genieten van uw zelf opgewekte zonnestroom.

Bekijk enkele van onze projecten:

Advies op maat

Ieder dak is anders, en dat maakt het dat er geen standaard ‘handleiding’ is hoe je zonnepanelen het beste moet plaatsen. U wilt tenslotte een maximaal rendement behalen. Wanneer valt de schaduw over uw dak? Staan er hoge bomen naast uw garage? Allemaal vragen waarbij onze adviseurs voor u klaar zijn: zij maken voor iedere situatie een plan op maat en geven u een eerlijk advies. Hierdoor profiteert u van het beste zonnepanelensysteem in iedere specifieke situatie. En wij beloven hierbij:

Uitsluitend betrouwbaar materiaal

De zonnepanelen, omvormers en montagematerialen zijn uitvoerig door Paans getest en voldoen aan de strengste selectiecriteria.

Perfecte installatie door gecertificeerde installateurs

De installatie wordt in samenspraak met u tot in detail afgewerkt. We zorgen dat de panelen lijnrecht liggen, de kabels netjes zijn weggewerkt en de omvormer op een veilige plek hangt.

U betaalt na de installatie

Op het moment dat uw zonnepanelen stroom opwekken, doet u pas de duurzame investering.

Geen onvoorziene kosten achteraf

U wilt achteraf niet voor verrassingen komen te staan, vandaar dat al onze prijzen all-inclusive zijn. U weet dus direct waar u aan toe bent.