Over Paans

Paans Installatiebedrijven is al sinds de oprichting in 1964 een uitstekende naam in de installatiemarkt. Traditioneel vakmanschap wordt vandaag de dag gecombineerd met kennis van de nieuwste duurzame oplossingen en ontwikkelingen.

Paans innoveert en groeit. Wij bieden het totaalplaatje aan de klant, want wij willen dat de klant geen zorgen meer heeft. Wij bieden u installaties van een CV tot laadpalen.

Paans installeert de modernste verwarmings- en warmwatervoorziening installaties. Daarbij hebben we alles in huis om aan alle milieu, wetgeving en persoonlijke wensen te voldoen.

Paans en duurzame techniek

Wilt u gebruik maken van duurzame energie en tegelijkertijd energie besparen? Bij Paans Installatiebedrijven zit u goed! U kunt bij ons terecht voor warmtepompsystemen, duurzame ventilatiesystemen, zonnepanelen, laadpalen en meer. Paans biedt het totaal plaatje aan en ontzorgd! Paans heeft daarbij meer dan genoeg expertise in huis om ieder project tot een succes te maken. Of het nu gaat om het installeren van duurzame oplossingen of het plaatsen van conventionele installaties.

Paans247

Heeft u onze hulp nodig bij het oplossen van storingen of het inplannen van onderhoud? Wij kunnen u snel van dienst zijn dankzij ons Paans247 initiatief. Op deze website kunt u terecht voor het inplannen van een serviceafspraak via een contactformulier, e-mail functie of telefonisch contact.

Organisatie met korte lijntjes

Direct weten waar u aan toe bent is wel zo fijn. Paans Installatiebedrijven is een organisatie die werkt met korte lijntjes. U staat altijd snel in contact met onze medewerkers. Zo kunt u vlot en juist geholpen worden. Met een stabiele kantoorploeg van 22 werknemers staan wij paraat om elke hulpvraag te beantwoorden.

Ons team heeft een divers scala aan kwaliteiten en kennis. En dat is dan ook de kracht van Paans: we combineren meer dan 50 jaar aan vakmanschap met kernpijlers als dynamiek en innovatie. Zo kunnen wij ook u elke dag weer verrassen en ontlasten met de beste oplossingen binnen het vakgebied.