De meest complete installateur

Paans ontwerpt, installeert, beheert en onderhoudt installaties van woningen en van bedrijven. Dat doen we al 60 jaar. Ons installatiebedrijf bestaat uit servicegerichte vakmensen die hun klanten graag goed adviseren. Duurzaamheid staat bij Paans hoog in het vaandel evenals scherpe prijzen voor de klanten. Daarom mag je Paans best de meest complete installateur noemen.
info@paans.nl

Een klein stukje historie

Het is 1964 wanneer Paans wordt opgericht vanuit een boerenschuur in Werkendam. Paans is van oudsher een familiebedrijf waarin traditioneel vakmanschap wordt gecombineerd met toepassing van de duurzaamste technieken en de nieuwste ontwikkelingen. Het bedrijf – later hoofdkantoor – was ruim 47 jaar gevestigd in Leerdam en is in 2022 verhuisd naar Meerkerk. Het pand in Leerdam bleek te klein om daarvandaan de ambities van de organisatie waar te maken. De verhuizing vond in oktober van dat jaar plaats.
Paans heeft een dependance in Den Haag. Het werkgebied van Paans betreft vooral Midden-Nederland hoewel er zich ook op andere plekken in Nederland opdrachtgevers bevinden.

Opening pand Meerkerk 2022

Opening nieuwe pand in Meerkerk, oktober 2022

Duidelijke missie

Team Paans bestaat uit meer dan 120 vakkundige en talentvolle vrouwen en mannen. Het hele jaar door staan zij klaar om hun klanten van het juiste comfort te voorzien. Paans is actief op de particuliere en op zakelijke markt. Daarnaast zijn wij al jaren trouwe partner van diverse woningcorporaties verspreid over het land.

Paans is VCA, ISO, KOMO-instal en STEK gecertificeerd. Paans is gespecialiseerd in alle installatiewerkzaamheden op het gebied van centrale verwarming, warmtepompinstallaties (all-electric en hybride), luchtbehandeling, airconditioning, meet- en regeltechniek, zonnepanelen en laadstations. Het bedrijf staat garant voor een kwalitatief hoogwaardige uitvoering tegen uiterst concurrerende prijzen. Wij hebben ruime ervaring in met name installatie- en renovatiewerkzaamheden in zowel nieuwe als bestaande woningen en bedrijfspanden.

Aansluitend kunnen wij de gemonteerde installaties in beheer nemen en daarvoor de service en het onderhoud verlenen. Paans is een bekende naam in de installatiebranche. We willen we onze goede naam verder uitbouwen in de toekomst met klantgerichte service, up-to-date vakmanschap en nog meer tevreden klanten. Wat je noemt een duidelijke missie!

Paans busjes

Certificeringen

BRL 6000-4/5/6/7/8/21

BRL 6000-25

BRL 100 (F-Gassen)

kiwa_f-gassen_paans

ISO 9001

VCA-gecertificeerd

Specialist klimaatbeheersing

NVKL-klimaatspecialist

Lid van Techniek Nederland

Lid van NVKL

Erkend leerbedrijf

Erkend-leerbedrijf-Paans