Paans zakelijke markt2024-01-12T13:55:26+01:00

Duurzaamheid, service en vakmanschap verenigd!

Bedrijven weten hun weg naar Paans al jaren te vinden. Het is dan ook prettig om een deskundige installatiepartner te hebben die de jongste toepassingen beheerst, degelijk onderhoud verzorgt en bij calamiteiten snel optreedt.

Bedrijven en instellingen

Van de kundigheid van Paans maken ook veel bedrijven gebruik. De behoefte aan geavanceerde klimaatbeheersing is ook in de zakelijke markt, waar ideale arbeidsomstandigheden gecreëerd dienen te worden, zeer groot. Een gezond en prettig werkklimaat bevordert immers de motivatie van mensen en daarmee hun prestaties. Tegelijkertijd wil de werkgever de energiekosten beperkt houden. De duurzaamheid van de installatie moet zo optimaal mogelijk zijn vanwege de aangescherpte regelgeving vanuit de overheid met de grote klimaatdoelen in zicht.

Partner in de bouwsector
In de bouwsector rekent men ook al vele jaren op het vakmanschap van Paans. Bij nieuwbouw en renovatie, woningbouw en utiliteitsbouw zijn de adviseurs van Paans vertrouwde partners die altijd met uitgekiende oplossingen en toepassingen komen. In de uitvoering zorgt het vakmanschap van de monteurs altijd voor blijde gezichten.

Woningcorporaties

De samenwerking met woningcorporaties is al jaren een succesvol onderdeel van ons werk. Ook zij zetten de energietransitie in. Daarom werken we nadrukkelijker met hen samen om slimme oplossingen te bedenken en toe te passen. Daarbij kan de verduurzaming nieuwe woningen en/of bestaande woningen betreffen. In alle gevallen moeten de woningen betaalbaar blijven en moet het comfort gegarandeerd zijn. Paans weet als geen ander hoe die uitdagingen elke keer opnieuw en succesvol aangegaan kunnen worden.

Onderhoud en service
Paans verzorgt zowel grootschalige als kleine installatieprojecten. Ook het periodieke onderhoud is in goede handen bij Paans mede omdat onze servicemensen regelmatig worden bijgeschoold zodat hun kennis en kunde up-to-date blijven. Bij calamiteiten reageren we snel en adequaat. Binnen 24 uur rijdt onze servicemonteur in zo’n opvallende Paans bestelbus voor.

Organisaties krijgen ook energie van ons

paans cv-ketel

Cv-ketels

paans warmtepomp

Warmtepompen

paans boiler

Zonneboilers

paans airco

Airco’s

paans oplaadstations

Oplaadstations

paans zonnepanelen

Zonnepanelen

Paans Pluspunten

  • Duurzaamheid voorop

  • Betrokken vakmensen

  • Persoonlijk advies

  • Altijd de beste prijs

  • 60 jaar ervaring

  • 24/7 bereikbaar

Op weg naar een emissieloos energiesysteem

Bij Paans geloven we dat het verminderen van de uitstoot van broeikasgassen en het streven naar hernieuwbare energiebronnen van cruciaal belang zijn voor het creëren van een duurzame toekomst. Om deze ambitieuze doelstelling te bereiken, bieden we een breed scala aan innovatieve oplossingen.

We beginnen met het uitvoeren van een grondige energie-audit om inzicht te krijgen in uw energieverbruik en mogelijke besparingsmogelijkheden. Vervolgens ontwerpen we een op maat gemaakt systeem dat voldoet aan uw specifieke behoeften en doelen op het gebied van emissie loze energie. Daarnaast kunnen we u adviseren over financiële stimuleringsmaatregelen en subsidies die beschikbaar zijn voor duurzame energieprojecten. Samen met u bouwen we aan een duurzame toekomst!

Neem contact op met onze bedrijfsadviseur.

Actueel zakelijk

Actuele projecten

Ga naar de bovenkant