Klanten vertellen

Over onze producten, onze service en onze mensen

Zeer tevreden!!! Stefan heeft een grote, pittige klus effectief & vakkundig & snel uitgevoerd. Bedankt Stefan!
Ik ben heel tevreden over bedrijf Paans: vriendelijk aan de telefoon, duidelijke communicatie, meedenken & betrouwbaar qua afspraken maken en nakomen = top!

Erna

Hierbij wil ik  een review achterlaten.
Vandaag was Charif geweest voor cv-onderhoud. Hele fijne service en goede communicatie. Een echte vakman met passie voor z’n werk! Een heel vriendelijke man met verstand van zaken en heeft mij goede adviezen gegeven.

Gamal C.

Vanmorgen zijn Sanjeev en zijn leermeester bij ons geweest.

Zeer tevreden, goede leermeester en goede leerling. Goed werk geleverd.

Fakkeldij M.

Ik wil graag mijn waardering uiten voor de voortreffelijke service geleverd door jullie monteur, Hishem. Zijn uitvoering van het onderhoud was naar mijn mening van hoge kwaliteit, en hij nam de tijd om me helder uit te leggen hoe alles werkt. Zijn professionaliteit word zeer gewaardeerd.

Jasper K.

Graag zouden wij ook complimenten willen uitbrengen aan de monteurs, die zeer vakkundig en professioneel aan het werk waren.

Het eind resultaat is dan ook super! complimenten en heel veel dank!

Anouk H.

Hierbij wil ik graag de complimenten over de monteur die vandaag bij ons is geweest doorgeven. Wat een beleefde, kundige en vriendelijke man. Alles goed uitgelegd en alles opgeruimd. Omdat wij beiden beperkt zijn heeft hij foto’s voor ons gemaakt.

Deze monteur is een sieraad voor uw bedrijf.

Rick van E.

Vanmiddag  monteur Rafael op bezoek gehad ivm lekkage aan de CV/Warmwater installatie. Deze monteur heeft ons voortreffelijk geholpen en binnen korte tijd was er weer warm water.

Met een vriendelijke uitstraling en een prima humeur heeft hij de reparatie geheel naar wens verricht.

C. Neijenhuizen

Vanuit mijn werk bij de gemeente ben ik heel fijn geholpen door de firma Paans. Waar de woningbouw de huurders letterlijk in de kou liet staan heeft firma Paans ervoor gezorgd dat er op zaterdag (!) toch een monteur langskwam om de cv de vernieuwen. Zij zagen het belang ervan in dat een gezin met jonge kinderen z.s.m. geholpen zou worden. Waarvoor dank!

Roxanne D.

Vanmiddag 15-01-2024  is er een medewerker van Paans bij ons geweest om een haakse radiator  kraan te vervangen. Wat een fijne meneer was dat. Deed goed zijn werk. Werkte netjes.

Kritiek kunnen we allemaal leveren, maar als er dingen  goed gaan moet dat ook benoemd worden.

Fam. Van der Meer

Sanjeev & Raphael. Beste Paans hierbij wou ik melden dat deze twee monteurs heel netjes en zorgvuldig te werk zijn gegaan, netjes alles afgerond en met een gerust hart zijn ze weg gegaan. Ik stem 5 sterren op die jongens.

User

Netjes alles gemaakt , en super snel , toppie!

Leo L.
… maandag stond er een geweldige monteur die het probleem heeft gefikst en ik kreeg daarbij de nodige uitleg in een begrijpelijke taal. Toen ik mijn andere klachten over mijn warmtepomp had gemeld, heeft hij de instellingen zodanig aangepast dat nu alles naar behoren werkt.
C.K.

Aannemer Raphael is vandaag aan de Havenstraat, Rijswijk geweest omdat ik een lekkage had bij mijn verwarming. Hij kwam netjes op tijd, heel vriendelijk. Hij werkte ook netjes en laat alles netjes achter. En niet te vergeten bij vragen, beantwoordde hij dit specifiek en netjes.

Al met al een ervaren aannemer!

Iris L.

Prima service door monteur Rami. Hij nam ruim de tijd om de radiatoren weer waterpas te hangen en vervolgens het hele systeem goed te ontluchten.
Ook nog eens heel vriendelijk en opgewekt.
Diverse tips gekregen over het gebruik van de CV.
Top! 👍🏼🙂

E. Assen

Paans was eerst bij onszelf thuis geweest voor onderhoud, en nu bij onze dochter waar de ketel gek deed. Snelle telefonische reactie en dezelfde dag nog geholpen!

Jan R.

Vanmorgen werd ik wakker en had geen centrale verwarming. Gebeld met servicedienst en werd vriendelijk geholpen. De monteur kon gelukkig nog komen aan het einde van de middag en was er dan ook om 16:50 uur. Hij heeft het expansievat vervangen. Bedankt voor jullie goede service.

Wessel P.

Vandaag heeft Karim een lekkage bij de radiator effectief verholpen. Een nette en deskundig monteur. Wij zijn heel tevreden.

Familie Havinga

Deze laatste week van maart hebben Jacob en Adrie op zeer vakkundige wijze in mijn woning in Den Haag de centrale verwarming geïnstalleerd. Ik ben zeer tevreden. En ze hebben alles netjes achtergelaten. Nogmaals hartelijk dank.

C. van der Heijden

Goed bedrijf! Heb gebeld voor een afspraak kreeg gelijk een gesprek, super klantvriendelijk. Onderhoud was prima. Monteurs doen hun werk en zijn beleefd. Zeker aanrader!

Y.D.
Top bedrijf. In de ochtend gebeld en s’middags kwam er al een monteur. Dat had ik echt niet verwacht. Heel blij mee.
Monic O-J
Deskundig vriendelijk snelle service gunstig geprijsd kortom aan te bevelen
Hans de R.
Vriendelijke en zeer nette werknemer, die moet je houden Paans!! (Nieuwe ketel)
Anica den D.
Goede service ook in avond en weekend
Marco O.
Service gericht monteur die de handen uit de mouwen steekt.
H. Bilgin

Ik zag erg op tegen een afspraak met Paans, een keuze had ik echter niet omdat dit het bedrijf is waar mijn woningbouw gebruik van maakt. Echter was het een goede ervaring, vriendelijke en meedenkende telefoniste en een monteur die netjes op tijd was en het probleem van een kapotte thermostaat snel verhielp.

Marleen K.

4 monteurs geweest en toen kwam
Naar 17:00 de redder in nood Aziz
Echt een topper.

Michel M.

Als u tevreden bent over het installatiewerk van Paans stuur ons dan een bericht via info@paans.nl. Dat stellen we erg op prijs!
Ook u op- of aanmerkingen heeft, vernemen we die ook graag. Die kunnen we immers gebruiken voor de optimalisatie van onze dienstverlening.
info@paans.nl kunt u ook gebruiken als u benieuwd bent naar wat Paans precies voor u kan betekenen.